Μια ολομέτωπη επίθεση στις επικίνδυνες ανοησίες αυτού του κόσμου.Γιατί δεν είναι όλες οι απόψεις άξιες σεβασμού.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Έχουμε θαφτεί κάτω απο τη χιονοστοιβάδα της ανικανότητας σας κύριε Τσίπρα!!

Το ότι θα καθόμουν Σάββατο βράδυ να γράφω πολιτική ανάρτηση σε αυτό το blog δεν το είχα ποτέ φανταστεί. Είναι πολύ μακριά από το σκοπό αυτού του κοστολογίου και από τα προσωπικά μου ενδιαφέροντα.
Όμως μετά τις σημερινές εξελίξεις αισθάνομαι πολύ θυμό και θέλω να ξεσπάσω.
κ. Τσίπρα,

Επί τόσους μήνες τώρα αγνοήσαμε το "Θα καταργήσουμε το μνημόνιο με έναν νόμο" που όπως είπε και η Ζωίτσα ήταν σχήμα λόγου. Αγνοήσαμε και αυτό με τα νταούλια και τους πεντοζάληδες που θα χόρευαν οι αγορές και που ένας Θεός ξέρει τι ήταν. Γελάσαμε με κατανόηση όταν η Τροικα βαφτίστηκε θεσμοί σε μια νύχτα μπας και καταφέρεις να περισώσεις ένα κλάσμα από την χαμένη σου αξιοπρέπεια. Κατάπιαμε το ότι η μόνο σοβαρή νομοθετική ρύθμιση που έχει περάσει 5 μήνες τώρα ήταν το άνοιγμα της ΕΡΤ. Λες και το σοβαρότερο πρόβλημα του τόπου ήταν να επαναπροσληφθούν αυτοί οι λίγοι βολεμένοι άχρηστοι χαραμοφάηδες ενώ καθημερινά χάνουν τη δουλειά τους εκατοντάδες άτομα στον ιδιωτικό τομέα. Ανεχτήκαμε το εμετικό φασιστόμουτρο που διάλεξες για συνεταίρο που προσβάλει και εκθέτει τη χώρα με κάθε του λέξη. Αλλά ως εδώ...

Αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι το ΟΧΙ είναι η μόνη λογική απάντηση γιατί δεν την παίρνεις μόνος σου όπως ψηφίστηκες να κάνεις; Είναι φανερό ότι το δημοψήφισμα θα σου δώσει την εύκολη λύση σε κάθε περίπτωση. Αν ψηφίσουμε ναι τότε ΟΤΙ μέτρο και να περάσει από την τρόικα θα μπορείς να μας πεις ότι το ζητήσαμε. Αν ψηφίσουμε όχι και πάμε σε χρεωκοπία και εκτός δραχμής και πάλι θα μπορείς να πεις ότι ήταν δική μας επιλογή. Η δική σου ευθύνη για 5 μήνες χαμένους με ατελέσφορες συζητήσεις που είναι;
Όταν ο Γιωργάκης έκανε την ίδια πρόταση πριν από κάποια χρόνια τον είπες δειλό που ρίχνει ζαριές που οδηγούν σε χρεωκοπία.Τώρα εσύ προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι ο πρώτος μάγκας και καραμπουζουκλής.
Δεν έχεις καν τα άντερα να βάλεις την πρόταση ναι ή οχι στο ευρώ αλλά προσπαθείς να ξεγελάσεις και να παραπλανήσεις όπως κάνεις εδώ και μερικά χρόνια.
Η ιστορία δεν θα περιμένει να σε κρίνει κ.Τσίπρα. Ήδη έχεις κριθεί και έχεις φανεί απελπιστικά λίγος και εξαιρετικά επικίνδυνος.

Αλλά μαζί με σένα φταίμε και εμείς. Που για μια ακόμη φορά πιστέψαμε στα απύθμενα ψέμματα μετά από όλα έχουμε ακούσει όλα αυτά τα χρόνια.Που ψάχνουμε και εμείς πάντα την εύκολη λύση όταν η πραγματικότητα μας φαίνεται πολύ σκληρή και δύσκολη. Ας πάμε όλοι μαζί στο διάολο τότε για παραδειγματισμό.
Με τις υγείες μας ...